Metode de Plată

Noi respectăm banii, timpul și securitatea elevilor noștri, de aceea fiecare achitare are loc la bancă sau online cu cardul: legal, impozabil și securizat. Cu fiecare elev/părinte/tutore se încheie Contract Prestări Servicii, unde sunt indicate toate condițiile de instruire, achitare, frecventare a orelor, numărul de ore, returnare bani, evitare fraudă, etc. Clientul merge la bancă cu banii, buletinul și numărul contractului și achită în contul firmei, astfel fiecare dintre părți este asigurat că banii ajung cu bine de la plătitor la beneficiar.

Suma totală spre achitare este idicată în Contractul Prestări Servicii; clientul alege de sine stătător să achite în rate sau suma totală. De obicei, elevii aleg să achite în rate a câte 1000 lei. 

Cum decurge o achitare la bancă?

Să presupunem că elevul are de achitat suma de 3125 lei, această sumă este indicată în Contract Prestări Servicii. Elevul ia buletinul, suma de bani pe care dorește să o achite, contractul și merge la orice filială Moldindconbank; se prezintă la ghișeu și achită suma pe care o dorește, fie 1000 lei, fie 125 lei, fie suma în întregime de 3125 lei. Elevul primește și păstrează o chitanță în care sunt indicate detaliile tranzacției. Noi vedem online tranzacțiea, de aceea nu mai este necesar ca elevul să aducă chitanța la contabilitate. Desigur că pentru elev poate achita părintele, fratele, sora sau tutorele; doar că merge el deja cu buletinul, suma de bani pe care dorește să o achite și contractul.

Elevii care fac lecții online achită cash la bancă în baza Contractului Prestări Servicii. Noi vă emitemi un ordin de plată, dvs. îl prezentați tipărit la bancă, și în baza buletinului achitați suma indicată. Ordinul de plată poate fi achitat și de părinții sau tutorele elevului.

Cea mai rapidă cale de a face legătura cu noi este prin Facebook Messenger.
Scrie-ne acum un mesaj și obține detaliile care te interesează!
  • Facebook_Messenger-512
  • Instagram

Examen.md

Legal

Prețuri

© 2018-2020 Examen.md. Toate drepturile rezervate.