Cursuri Video

Salut! Aici vei găsi cursuri video pregătire bacalaureat la matematică. Toate cursurile sunt destinate elevilor care doresc să suțină cu succes examenul de bacalaureat la matematică din Republica Moldova. Fie că ești elev de liceu sau colegiu, aceste cursuri sunt pentru tine. Avem cursuri video pentru elevii care se descurcă mai greu la matematică, cât și pentru elevii care se descurcă mai bine la matematică. 

Fiecare curs video este compus din câteva lecții video. Unele lecții video pot fi privite gratis, iar unele lecții pot fi privite numai după ce se achită taxa pentru ea, se achită online cu cardul. După achiziționarea lecției vei avea acces la ea pe timp nelimitat. 

Este binevenit să achiziționezi doar temele la care te descurci mai greu, în același timp, dacă nu ești sigur care teme trebuiesc la bacalaureat, atunci achiziționează și privește fiecare lecție din curs.

Înainte de a achiziționa o lecție, am să te rog să citești descrierea ei, aceasta te va ajuta să vezi dacă ea este pentru tine și dacă va satisface așteptările tale. 

Succes ție, la matematică!

Curs Video Complet Pregatire BAC Matematica

Nivel: 4-5-6

Pentru cine este acest curs: Elevii care învață pe nota 2-3-4-5 la mateamtică și doresc nota 5 sau 6 la examen. 

Preț: $1.99 sau $4.99 pentru lecție

Numărul total de lecții: 44

Numărul total de ore spre vizionare: 12.5 ore

Descriere

Salut! Bine te-am găsit la cursul online pregătire BAC la matematică. Aici vei învăța tot ce este necesar pentru a susține pe nota 5 sau nota 6 examenul de bacalaureat la matematică. Numele meu este Sergiu și voi fi profesorul tău pe întreaga durată a cursului.

 

Am creat acest curs pentru elevii care nu se descurcă la matematică, dar doresc cel puțin să susțină examenul. Dacă treci întreg cursul și rezolvi lucrul pentru acasă, atunci vei susține cu succes examenul.

Fiecare lecție este explicată detaliat și fără grabă, în așa fel ca să fie clar de unde am obținut rezultatul de la răspuns. Am împărțit cursul pe teme, fiecare temă are două compartimente de bază: teorie și practică. După fiecare lecție video de teorie, urmează o lecție video de practică, iar mai apoi rămâne de sine-stătător să rezolvi lucrul pentru acasă, pe care îl descarci din secțiunea RESURSE.

 

Am creat acest curs pentru elevii care cunosc matematica de liceu pe notele 2, 3, 4, 5 sau 6. Dacă nu te descurci la matematică, dacă nu îți place matematica, dar vreai să susții examenul, atunci acest curs este pentru tine. Pentru început este de ajuns să știi adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea a două numere, restul temelor le vei învăța în acest curs. Practic acest curs conține toate temele necesare pentru a susține pe nota 7, însă datoria ta este de a obține minim nota 5. Cu disciplină și sârguință vei reuși.

Te încurajez să faci rost de acest curs și nu uita: scopul meu nu este de a te învăța matematica de liceu, scopul meu este de a te ajuta să susții examenul de BAC la matematică.

Vezi mai jos video cu descrierea cursului, iar mai apoi cursul nemijlocit!

Curs Video Complet Pregatire BAC Matematica

Nivel: 7-8-9

Pentru cine este acest curs: Elevii care cunosc matematica de liceu pe notele 6-7-8 pe merit și doresc nota 7, 8 sau 9 la examen. 

Preț: $1.99 sau $4.99 pentru lecție

Numărul total de lecții: 29

Numărul total de ore spre vizionare: 11.5 ore

Descriere

Salut! Bine te-am găsit la cursul online pregătire BAC la matematică. Aici vei învăța tot ce este necesar pentru a susține cu brio examenul de bacalaureat la matematică. Numele meu este Sergiu și voi fi profesorul tău pe întreaga durată a cursului.

 

Am creat acest curs pentru elevii care se descurcă la matematică(elevii care cunosc matematica de liceu pe notele 6-7-8 pe merit), dar doresc să susțină examenul pe o notă mai mare.

Am împărțit cursul pe teme, fiecare temă are două compartimente de bază: teorie și practică. După fiecare lecție video de teorie, urmează o lecție video de practică, iar mai apoi rămâne de sine-stătător să rezolvi lucrul pentru acasă, pe care îl descarci din secțiunea RESURSE.

Te încurajez să faci rost de acest curs și nu uita: scopul meu nu este de a te învăța toată matematica de liceu, scopul meu este de a te ajuta să susții pe nota 8 sau 9 examenul de BAC la matematică.

Vezi mai jos cursul nemijlocit!

 

Pentru cei care nu doresc să cumpere fiecare lecție în parte, am încărcat aceste cursuri și pe Udemy. Pe Udemy poți procura tot cursul în întregime și să ai acces la el nelimitat 24/7. O plată unică, aceces la toate lecțiile.

 

Am creat Curs Video Complet Pregătire BAC Matematică Nivel 4-5-6. 

Vezi 6 lecții gratuite, apoi decide dacă vei cumpăra tot cursul. CLICK AICI!

Am creat Curs Video Complet Pregătire BAC Matematică Nivel 7-8. 

Vezi aici cateva lecții gratuite, apoi decide dacă vei cumpăra tot cursul. CLICK AICI!

Succes ție la matematică!

Cea mai rapidă cale de a face legătura cu noi este prin Facebook Messenger.
Scrie-ne acum un mesaj și obține detaliile care te interesează!
  • Facebook_Messenger-512
  • Instagram

Examen.md

Legal

Prețuri

© 2018-2020 Examen.md. Toate drepturile rezervate.