EXAMEN.MD – cea mai mare școală de matematică din Moldova.

Pregătim elevii să susțină cu brio examenul de BAC și gimnaziu prin lecții pe viu, lecții online în clase virtuale și lecții video.

Examen.md oferă mai multe posibilități elevilor de liceu și gimnaziu pentru a învăța matematica. Pe Examen.md poți găsi lecții video la diferite teme de matematică de liceu care pot fi privite gratuit sau contra plată. La fel poți găsi cursuri video complete de pregătire de bacalaureat la matematică.

Examen.md îți oferă și posibilitatea de a participa la lecții pe viu, în Chișinău, cât și lecții online de pregătire BAC matematică real/umanist.

Lecțiile online au loc în clase virtuale la distanță, clasele sunt formate din 6 elevi care au același nivel de cunoștințe matematice, astfel facem ca fiecare lecție să fie cât mai productivă și efectivă. Accesarea lecției virtuale se face prin link personal pe care elevul îl primește prin email.

Lecțiile pe viu au loc în clase a câte 5 elevi, toți elevii sunt la același nivel și sunt puși în grupe numai după ce au trecut un test de verificare cunoștințe matematice. Lecțiile au loc în Chișinău, sector Centru, str. Constantin Tănase 6A, în apropiere de ASEM. 

Sunt diferite programe de învățământ la distanță, grupele sunt formate în dependență de nivelul elevului de cunoștințe matematice, de orarul pe care îl alegi, de disponibilitatea profesorului, etc. Oricând poți să ne trimiți un formular pentru a cere participarea la o lecție de probă.

Lecțiile și cursurile de pe Examen.md nu au ca scop să înlocuiască lecțiile de liceu sau colegiu, scopul nostru este de a te ajuta să susții examenul de BAC la matematică pe nota dorită de tine, fie că este nota 5, fie că este nota 10. Noi nu oferim diplome de absolvire a cursurilor, noi garantăm că în urma lecțiilor online petrecute cu profesorii noștri, nu vei regreta investițiile făcute și vei obține rezultatele dorite de tine.

Crede-mă, ești în mâini bune!

15 MOTIVE PENTRU A FACE STUDII LA NOI

 1. Economisești bani! Întrucât grupele sunt formate din 5-6 elevi toți la același nivel, calitatea lecției este aproape de cea individuală, dar prețul este mult mai mic.

 2. Economisești timp! Ne aflăm în sectorul centru, lângă ASEM, poți ajunge ușor din orice parte a Chișinăului. Plus la aceasta, mai repede prinzi matematica când te învață un profesor bun.

 3. Avem săli de clasă moderne, cu euroreparație, miros plăcut, iluminate din plin, scaune noi și moi, bancă aparte pentru fiecare elev; apă, ceai și cafea gratuit; și multe alte comodități.

 4. Materiale de studiu gratuite în format PDF și/sau tipărite; suport prin telefon sau mesaje text/audio la efectuarea lucrului pentru acasă.

 5. Suntem cei mai buni din Moldova în pregătirea elevilor să susțină cu succes examenul de bacalureat la matematică; experiență de lucru de 10 ani.

 6. În ultimii 2 ani am implementat metode, tehnici, abordări și exerciții proprii care ajută orice elev să înțeleagă matematica și să poată scrie cu succes examenul; avem secretele noastre, și le poți afla doar de la noi.

 7. Avem cea mai mare rată de trecere a examenului la matematică: 95% din elevii noștri au susținut examenul la matematică.

 8. Avem o echipă de profesori cu experiență, dedicați și înțelepți; ei sunt conștienți că datoria lor este să vă ajute să opțineți nota dorită la examen.

 9. Este bine să faci studii la noi, pentru că astfel vezi și metodele altui profesor; uneori poți înțelege mai bine matematica, dacă îți place vocea profesorului care îți predă.

 10. Avem cel mai mare canal de YouTube din Moldova pe tematica matematică; aici elevii pot privi lecții video gratuite pregătire BAC matematică.

 11. Elevii care nu doresc lecții pe viu, pot participa la lecții online; aceste lecții pot fi accesate de pe laptop sau telefon; convenabil pentru cei care nu sunt din Chișinău.

 12. Lecțiile în grup sunt eficiente pentru că elevii încep să fie competitivi, astfel fiecare crește în cunoștințe; plus la aceasta, profesorul nu merge mai departe, dacă fiecare elev nu a înțeles ce s-a explicat; scopul nostru nu este să trecem materialul, scopul nostru este să înțelegem materialul.

 13. În fiecare săptămână se formează grupe noi, așa că nu trebuie să aștepți mult timp până a începe să înțelegi matematica.

 14. Fiecare elev are posibilitatea să participe la doua lecții de probă; după aceste două lecții elevul ia decizia de continua sau nu instruirea; foarte convenabil. 

 15. Achitarea pentru servicii are loc în baza contractului de prestări servicii; se achită la bancă, astfel fiecare este asigurat că fraude nu vor avea loc;  elevul de sine stătător decide să achite în rate sau suma în întregime; plus la aceasta, dacă elevul decide să nu mai participe la lecții, diferența de bani se întoarce.

Succes ție, la matematică!

Cea mai rapidă cale de a face legătura cu noi este prin Facebook Messenger.
Scrie-ne acum un mesaj și obține detaliile care te interesează!
 • Facebook_Messenger-512
 • Instagram

Examen.md

Legal

Prețuri

© 2018-2020 Examen.md. Toate drepturile rezervate.