Procesul de învățământ

Lecții pe viu în Chișinău

Lecțiile pe viu au loc în clase a câte 5 elevi, toți elevii sunt la același nivel și sunt puși în grupe numai după ce au trecut un test de verificare cunoștințe matematice. Lecțiile au loc în Chișinău, sector Centru, str. Constantin Tănase 6A, în apropiere de ASEM. 

Sălile de clasă sunt dotate cu scaune confortabile, mese din lemn individual pentru fiecare elev, miros plăcut în auditoriu, liniște și atmosferă plăcută. Fiecare elev are posibilitatea de a veni la o lecție de probă GRATUITĂ!

La lecții se scrie cu markere albastre, negre sau verzi pe o tablă albă(whiteboard). 

De obicei o lecție are următoarea structură: 

Intrarea în clasă - 5 min

Profesorul verifică lucrul pentru acasă - 5 min

Profesorul răspunde la întrebările de la lucrul pentru acasă - 5 min

Profesorul predă tema nouă cu exemple practice sau continuă tema de la lecția precedentă - 15 min

Elevii vin la tablă și rezolvă exemple asemănătoare sau elevii muncesc individual în bănci și profesorul verifică corectitudinea rezolvărilor și dă indicații în parte fiecărui elev - 20 min

Profesorul dă lucrul pentru acasă - 5 min

Ieșirea din clasă - 5 min

Total 60 min.

Lecțiile pe viu sunt perfecte pentru cei care învață în Chișinău sau apropiere de Chișinău. Lecțiile sunt foarte eficiente datorită faptului că, fiind 5 elevi în grup,  profesorul reușește să abordeze aproape că individual fiecare elev, astfel nu se pierde din calitatea lecției.

Lecții online în toată R. Moldova

Lecțiile online au loc în clase virtuale la distanță, clasele sunt formate din 6 elevi care au același nivel de cunoștințe matematice, astfel facem ca fiecare lecție să fie cât mai productivă și efectivă. Accesarea lecției virtuale se face prin link personal pe care elevul îl primește prin email.

Odadă ce elevul a accesat link-ul personal el se face prezent în clasa virtuală unde poate vedea ce se scrie pe tabla virtuală, aude ce vorbește profesorul în timp real, poate pune întrebări și primi răspunsuri nemijlocit în timpul lecției. Profesorul scrie cu un pix electronic pe o tablă virtuală, se utilizează laptop Microsoft Surface 4. Sunetul este clar, conexiunea este continuă, scrisul este vizibil, iar uneori profesorul poate să includă și camera video pentru o mai bună interacțiune. 

Clasa virtuală poate fi accesată de pe calculator de masă, laptop, tabletă și/sau smartphone; este necesară conexiunea la internet și căști cu microfon. 

De obicei o lecție online are următoarea structură: 

Pregătirea de lecție, așteptăm să se conecteze toți elevii - 5 min

Profesorul răspunde la întrebările la lucrul pe acasă - 5 min

Profesorul predă tema nouă cu exemple practice sau continuă tema de la lecția precedentă - 20 min

Elevii împreună cu profesorul rezolvă exemple asemănătoare, profesorul scrie pe tablă ceea ce dictează elevul care a fost ales să rezolve itemul - 25 min

Profesorul dă lucrul pentru acasă. Ieșirea din clasa virtuală - 5 min

Total 60 min.

Lecțiile online sunt ideale pentru cei care sunt mai departe de Chișinău și doresc să se pregătească de examen sau pentru elevii care nu doresc să piardă timp pe drum pentru a ajunge la lecție. 

Oricum, fie că vei alege să faci lecții online sau lecții pe viu, nu vei regreta, noi avem cei mai buni profesori pregătire bac matematică, la fel metodele aplicate de noi sunt unice în Moldova. Crede-mă, în 15 minute vei înțelege tabelul trigonometric, ceea ce nu ți-a reușit în 3 ani de liceu/colegiu. 

Acestea fiind spuse, succes ție la matematică!

P.S. Înscrie-te chiar acum la o lecție de probă!

Cea mai rapidă cale de a face legătura cu noi este prin Facebook Messenger.
Scrie-ne acum un mesaj și obține detaliile care te interesează!
  • Facebook_Messenger-512
  • Instagram

Examen.md

Legal

Prețuri

© 2018-2020 Examen.md. Toate drepturile rezervate.